Referenciák:

gallery/móni
gallery/10670032_897124536986815_1137880998458226815_n
gallery/csonka enikő

Czirákiné Móni

Pénzügyi személyi edző

etikuspénzügyek.hu

 

Gulyka Kriszta

Personal Development Mentor

Szántai Csonka Enikő

BodyWakes alapító, fitness modell világkupa győztes, egészségmentor,

funkcionális táplálkozási szakértő, személyi edző

Muhoray Róbert 

Szervezetfejlesztési tanácsadó, Business Coach 

és a "Válj profi előadóvá!" - című könyv írója

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor,

funkcionális táplálkozási szakértő, személyi edző

és az "Életmódváltás mesterfokon" könyv írója

Mik azok a motívum pontok és mire jó az nekem, ha ismerem őket? János képzése nemcsak választ adott erre a kérdésre, hanem gyakorlatban megtanított arra is, hogyan használhatom jól ezt a tudást a hivatásomban is, és a mindennapi életben is, a gyermekneveléstől az üzleti kapcsolatokig. Kiemelkedően nagy tudású tréner és fantasztikusan jó vezető. Mindazoknak javaslom János képzését, akik szeretnék megérteni a környezetükben levőket hajtó belső tényezőket és ezáltal eredményesebbé válni.


"János kiváló mestere a Motívumpontok megfelelő használatának, amelyet egy jó hangulatú, magával ragadó tréning keretén belül ad át a résztvevőknek.
Ennek a tréningnek köszönhetően, a motívumpont ismereteim elmélyítésével eredményesebb lettem a magán és üzleti életben egyaránt. 
A megbeszéléseken, tárgyalásokon tárgyaló partnereim számára biztonságos környezetet, légkört tudok kialakítani. Ezáltal  könnyebben tudom ötleteimet, gondolataimat eladni. A tisztább kommunikációnak köszönhetően ügyfeleim és munkatársaim érzékelik, hogy javukat akarom, így beszélgetéseink konstruktívak, jó hangulatúak, sokkal nyitottabbak az új megoldásokra. 
Ez a hatékonyság sok új ügyfelet és rengeteg plusz időt hozott számomra.
Köszönöm, János."

"Azért ajánlom nagy szeretettel Farkas János motívumpont tréningjét, mert ahogy nekem is, valószínűleg másoknak is egy teljesen új, nagyon érthető és gyakorlatias megközelítést fog adni a hatékony emberi kommunikáció területén.

János hatalmas szakmai tapasztalatával egyértelműen hiteles a témában, melyet legjobban az üzleti életben elért sikerei igazolnak. Nagyon hálás vagyok, hogy az általa átadott ismereteket mára már én is sikerrel alkalmazhatom, és ennek köszönhetően a vásárlóimmal, üzleti partnereimmel egy magasabb minőségű kapcsolatot tudok kialakítani, ápolni! "

Farkas János számomra igazi példakép, már maga a lénye is nyugtató és harmóniát sugároz, ezért már alapból is nagyon szeretek a közelében lenni, és ezt még csak emeli mérhetetlen tudása és profizmusa, ami ezen a tréningen is lenyűgözött. Mindig rengeteget tanulok tőle, bölcsessége nagyon motiváló és követendő. A tréningen rengeteget tanultam az igazi kapcsolatról, kommunikációról, motiválásról, haszonérvelésről, a motívumpontokról, melyeket ismerve sokkal könnyebben tudunk szót érteni akár a párunkkal, akár a kollégáinkkal, a csapatunkkal, amit építünk, és nem utolsó sorban az ügyfeleinkkel.  Regényt írhatnék még, hogy mennyi mindent megtanultam, a lényeg, hogy tiszta szívből ajánlom ezt a tréninget bármely ágazatban tevékenykedőknek, legyen akár vállalkozó, akár alkalmazott, akár főállású családanya, mert ezen tudás ismeretében garantáltan könnyebbé válik az élete minden területe.

„Farkas Jánosnak nem csak szakmai tudása, de személye is példa értékű, az egyik leghitelesebb ember a szakmájában, akitől érdemes tanulni. A tréning kiváló lehetőséget adott arra, hogy gyakorlatiasan elsajátítsuk a mesterkommunikáció legfontosabb elemeit, mely elengedhetetlen a sikeres emberi és szakmai kapcsolatokhoz egyaránt. Segített kiküszöbölni az alapvető hibákat, valamint megtanította, hogyan legyünk még eredményesebbek a saját szakmánkban.”

 

 

Tóth Boglárka

Biológus

Táplálkozási tanácsadó

BodyWakes Egészségmentor

gallery/tóth boglárka