Szokásaink fogságában

Óriási megtiszteltetés, hogy szerzőtársa lehettem barátaimnak Muhoray Róbertnek és Szabó Péternek a „Szokásaink fogságában” című könyv megírásában. Miről is szól a könyvünk?

Meglévő rossz beidegződéseink teszik tönkre egészségünket, kapcsolatainkat, pénzügyi helyzetünket és idővel jelentősen megrövidítik az életünket. Megtörhetjük-e meglévő rossz beidegződéseinket?
A könyvben megismerhetsz olyan egyszerű, de nagyszerű taktikákat, amellyel könnyedén sikerül legyőzni a késztetést, hogy nassolj, rágyújts, vagy olyan apróságokat, amiket megteszünk, dacára annak, hogy tudjuk: ártanak nekünk.
Megtanulhatod meglévő rossz szokásaidat kitakarítani és kialakíthatsz magadban olyan tudatosságot, amellyel egy jobb fizikai és szellemi állapotot érhetsz el.
Az üzenet egyszerű: változtass a rossz szokásaidon, hogy sikeres és boldog életed legyen! Ne hagyd, hogy rossz beidegződéseid miatt tönkremenjen az életed! Ismerd meg a szokásaid kialakulásának mechanizmusait és változtass rajtuk! Kiknek ajánljuk ezt a könyvet?
Mindenkinek, aki hajlandó tanulni és változni egy jobb, eredményesebb, boldogabb élet elérése érdekében.